Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaj 2011 - výsledky

5. 3. 2012

 

Za zelenými stoly v Týně kraloval Michal Vávra.
 
 Již 35. ročník Vánočního turnaje ve stolním tenisu v Týně nad Vltavou přilákal 25.12.            do sportovní haly na šest stolů třicetdva stolních tenistů. Mezi hlavní favority patřil několikanásobný vítěz Michal Vávra, Jan Duspiva,  Petr Kaštánek, Kanil Matějka a Filip Korbel ml. Pro Michala Vávru to byla již jednadvacátá účast v řadě.
 Celý turnaj proběhl v klidné vánoční pohodě. Ve finále se střetli Jan Duspiva a Michal Vávra, který celkem bez problému vyhrál 3 : 0. Pěkný zápas byl v osmifinále, kde nečekaně Duspivovi vzdoroval divizní Pavel Pučégl z Bechyně. O postup ze skupiny musel tvrdě bojovat Petr Kaštánek, který dokonce prohrál s domácím Josefem Skalákem mladším.
 
Konečné pořadí: 1. M. Vávra (Nassau) 2. J. Duspiva (Vršovice), 3. P. Kaštánek (Prachatice) a        K. Matějka (Havířov), 5-8 J. F. Korbel ml. (Kotlářka Praha), L. Dunovský (Týn), T. Tengl (Pettenbach) a M.Bauer (Prachatice). V kole útěchy se stalo finále záležitostí Jana Souchy (Týn) který zdolal 3:1 na sety Miloslava Mádra (Studená).
Čtyřhra:1. Vávra - Kaštánek J., 2. Matějka - Duspiva 3. Hečko – Fiala a Korbel st. – Korbel ml.
 
   26.12. obsadili zelené stoly neregistrovaní (22. účastníků ). Z vítězství se radoval Jan Beneš, na druhém místě skončil Tomáš Havránek a třetí Miroslav Kališ.
 
 27.12. se turnaje pro mládež zúčastnilo pouhých 11 dětí. Mezi mladšími se na prvním místě umístil Jan Hrůza, na druhém Nikola Šálená a třetí skončila Marcela Volková. Kategorii starších ovládl bez porážky Michal Hrubý před Tomášem Trnkou, Michalem Pavláskem a Adamem Zatloukalem.
 
   SKST Týn děkuje sponzorům vánočních turnajů: GENERÁLNÍMU PARTNEROVY VLTAVOTÝNSKÉHO ORANŽOVÉHO ROKU JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ TEMELÍN - skupina ČEZ , papírnictví Slepička Jan Týn nad Vltavou, Extrudo Bečice a RUFA Týn nad Vltavou.