Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky - 10.ČEZ Veterán CUP

20. 9. 2017

Veteráni zelených stolů podesáté v Týně

Na jubilejní  ročník přijelo do ČEZ Sportovní haly v Týně 34 hráčů stolního tenisu ve věku nad      40 let. Hrál se již 10 ročník ČEZ Veterán CUP, který uspořádal SKST Týn za podpory ČEZ Jaderné elektrárny Temelín. Pro turnaj byly vypsány čtyři věkové kategorie, a to 40+, 50+, 60+ a 70+. Soutěž ve čtyřhře se hrála bez věkového rozdělení.

Do Týna se před začátkem sezóny sjela početná a kvalitní účast. ČEZ Veterán CUP si mezi jihočeskými stolními tenisty udělal výborné jméno a hráči se sem pravidelně a rádi vracejí, hlavně ti dříve narození, kteří si krásně zahrají a zavzpomínají u pivečka. K vidění bylo spoustu pěkných zápasů,

Výsledky 10. ČEZ Veterán CUP Týn 2017:

Kategorie 40+ (8 hráčů): 

  1. Pavel Pučégl (Bechyně), 2. Milan Růžička (Zahraničí), 3-4. Petr Kvašňovsky (Orel ČB)         a Jan Trefný (Blatná). Soutěž útěchy vyhrál Luboš Kallmünzer (Blatná).

Kategorie 50+ (11 hráčů):

  1. Michal Šťastný (Protivín), 2. Miroslav Vejda (Týn), 3-4. Josef Skalák (Týn) a Ivana Marková (Protivín). Soutěž útěchy vyhrál Pavel Vařečka (Protivín).

Kategorie 60+ (8 hráčů):

  1. Pavel Opolzer (Pojbuky), 2. Bohumil Kopřiva (Sudoměřice), 3-4. Emil Ivan (Pojbuky) a Josef Šimek (Zliv). Soutěž útěchy vyhrál Václav Bečvář (Týn)

Kategorie 70+ (7 hráčů):

  1. Arnošt Pražák (Veselí n L.), 2. Věra Šišková (Blatná), 3-4. Josef  Šoukal (Ševětín) a Božena Lerchová Pražák (Sokol ČB). Soutěž útěchy vyhrál Zdeněk Hovorka (Zliv)

Čtyřhra (16 dvojic):

  1. Vejda – Pučégl, 2. Růžička – Kvašňovský, 3-4. Opolzer – Ivan a Trefný – Kallmünzer.

Sponzoři turnaje: ČEZ Jaderná elektrárna Temelín, Město Týn nad Vltavou, EZTRUDO Bečice, VAKKOS vzduchotechnika Týn nad Vlatvou a papírnictví Slepička.