Jdi na obsah Jdi na menu
 


Startuje X. ročník podnikové ligy.

6. 3. 2009

Podniková liga X. ročník.

Oddíl stolního tenisu oznamuje všem příznivcům tohoto sportu, že v dubnu a květnu proběhne již X. ročník podnikové ligy stolního tenisu.

1. Zahájení soutěže je stanoveno na 3.4.2009 (termín bude včas upřesněn podle počtu účastníků). Hrací dny jsou pátky (čtvrtky) od 18.00 hod. Hraje se jednokolově každý s každým.

2. Startovné je 1500,- Kč za družstvo. Přihláška do soutěže musí obsahovat - název mužstva a kontaktní adresu (telefon) vedoucího mužstva. Přihlášky zašlete na adresu Josef Skalák, tel.: 777271955, e-mail: skalak.josef@volny.cz  Martin Bezpalec, tel.:603823814, e-mail: m.bezpalec@volny.cz

3. Místo - herna stolního tenisu - sportovní hala malý sál.

4. Různé - maximální počet startujících mužstev je 16. Hraje se podle pravidel stolního tenisu a podle těchto propozic. Každé družstvo nominuje na jednotlivé utkání 3-5 hráčů. Míčky zajistí pořadatel.

Uzávěrka přihlášek je 30.3. 2009

NENI POVOLEN START REGISTROVANÝCH HRÁČŮ S VYJÍMKOU HRÁČŮ DO 14.LET ! (ml. a st. žactvo)

Po obdržení všech přihlášek bude provedeno rozlosování celé soutěže a stanoven časový rozpis všech zápasů. Rozlosování a propozice soutěže obdrží vedoucí mužstev na schůzce těsně před zahájením celé soutěže.

Tak jako každý rok, tak i letos je připraveno spousta cen pro všechna mužstva.